Post van Koot Financiële Diensten

De kans is groot dat u op deze pagina terecht bent gekomen omdat u post van ons heeft ontvangen. Daarin wordt melding gemaakt van een code. Door deze code hieronder in te voeren, kunt belangrijke documenten en berichten raadplegen en downloaden.

Hoe het werkt?

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • documenten inzien en downloaden,
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen,
  • gemakkelijk betalen via iDEAL en
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Postverzending via Postex

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren, maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u de post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of fysiek, wij leveren maatwerk. Daarom bieden wij u deze oplossing. We doen dit in nauwe samenwerking met Postex, een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt.

 

iDEAL-betaalservice

Maakt u geen gebruik van automatische overschrijving, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw facturen via iDEAL te betalen. U ontvangt dan een bericht van ons met een PTX-code waarmee u direct via deze pagina kunt betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Alle betaalgegevens zijn voor u klaargezet.

 

Vragen of code kwijt?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het kan ook voorkomen dat uw code is verlopen of dat u per ongeluk de brief met de code kwijt bent geraakt. Neem ook dan contact met ons op, samen lossen we dit op.