Ondernemen is risico's nemen!

En dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Altijd een sparringpartner bij de hand

Koot Financiële Diensten begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder! Wij weten wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Een goede ondernemer ziet zijn werknemers als kapitaal. Maar wat nu als het kapitaal een kostenpost wordt, omdat het (langdurig) ziek is, met pensioen gaat of arbeidsongeschikt? Dit soort kosten wilt u als ondernemer tot een minimum beperken, terwijl u uw werknemers het beste gunt.

Hiervoor zijn een aantal verzekeringen die u daarbij helpen. Wij helpen u graag om dit verder met u uit te werken, zodat u goed verzekerd bent!

Aansprakelijkheid

Dat ondernemen risico’s met zich meebrengt, spreekt voor zich. En als een andere partij u als ondernemer aansprakelijk stelt, is het een geruststellende gedachte dat u daartegen verzekerd bent.

Rechtsbijstand

Ondernemen kan soms tot conflicten leiden met andere partijen. Dan vind u dat u in uw recht staat, maar de wederpartij ook. U komt er samen niet uit en schakelt daarom een jurist in. Met alle kosten vandien. Een goed alternatief is de Rechtsbijstandverzekering. Hiermee bent u verzekerd van juridische ondersteuning tegen lage kosten. Heeft u echt een advocaat nodig? Ook dan weten wij voor u als ondernemer een interessante oplossing tegen acceptabele kosten. Kosten die recht doen aan uw financiën.

Gebouwen

Het kantoor is het zakelijke thuis van een ondernemer. Een van de risico’s van een kantoorpand is dat het schade kan oplopen. Denk bijvoorbeeld aan brandschade, waterschade, stormschade of inbraakschade. Daarom bieden wij u een gebouwenverzekering aan. Met deze verzekering zorgt u dat eventuele schade aan uw pand zo weinig mogelijk schade geeft aan uw bedrijfsresultaat.

Inventaris

Een pand zonder inventaris is als een auto zonder wielen. Daarom bieden wij ondernemers een voordelige inventarisverzekering aan die u bij schade of verlies behoedt voor grote kostenposten. Inventariseer maar eens wat uw inventaris waard is en u zult zien dat een verzekering als deze geen overbodige luxe is.

Bedrijfsauto

Een auto van de zaak is de gewoonste zaak van een ondernemer. En die kunnen wij goed en voordelig voor u verzekeren. Zodat het wagenpark geen onnodige kostenpost wordt, wanneer u een akkefietje heeft. Wij helpen u daar graag bij. Want wij begrijpen dat uw ‘heilige koe’ niet de cash-cow van een ander mag worden.

Arbeidsongeschiktheid

Het ergste dat u als ondernemer kan overkomen is dat u niet meer kunt ondernemen als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Dat u alles waar u voor gevochten heeft dreigt te verliezen, waaronder uw inkomen. Dat laatste kunnen we veilig stellen dankzij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ziekteverzuim

Ondernemers zijn nooit ziek. Behalve als ze ernstig ziek zijn. In dat geval vangen uw medewerkers u op. Maar wat als uw medewerkers ziek zijn? Een risico waar u liever niet over nadenkt. En dat hoeft ook niet wanneer u uw medewerkers daarvoor verzekert. Daar hebben wij de ziekteverzuimverzekering voor. Zodat u goed verzekerd bent tegen dit risico.

WIA

WIA staat voor de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. Het is de wet die de hoogte en duur van een uitkering bepaalt wanneer een werknemer arbeidsongeschikt wordt. Een ondernemer kan haar werknemers hier ook tegen verzekeren. Want ook al hoopt u het nooit mee te maken, wanneer een werknemer voor een groot deel arbeidsongeschikt raakt, is niet alleen de werknemer de pineut, u als ondernemer ook. Om dit risico te verminderen, zijn er verschillende oplossingen tegen de risico’s van de WIA.

Pensioen

U kunt pas echt genieten van uw ‘ouwe dag’ wanneer uw inkomen voldoende blijft om leuke dingen te kunnen doen. Daarvoor is de pensioenverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat, wanneer u niet meer werkt, u toch verzekerd blijft van een vast inkomen. En dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers.

Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw verzekeringen, maar dat u met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al uw verzekeringen? Dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor u als ondernemer. En u geniet van extra kortingen.